Neem contact met ons op.

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!

Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer informatie ontvangen, of bent u klaar om met ons in contact te treden voor professionele zorg? U bent op de juiste plek. Wij staan klaar om naar u te luisteren en u te ondersteunen. Ons toegewijde team staat paraat om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. We reageren zo snel mogelijk om u te ondersteunen bij uw zorgbehoeften.

Activerende Zorgcoach Foliant
Kardinaal van Rossumstraat 76
5104 HN Dongen
T: 0612529212
E: info@activerendezorgcoachfoliant.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9.00 uur tot in overleg met de klant

Schrijf ons een bericht.

  Heeft u te maken met een crisis-of dreigende situatie?

  Noodsituaties

  Als u in nood bent en dringend hulp nodig hebt, moet u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost of bel 112. Zij zorgen voor een doorverwijzing als dat nodig is.

  Crisis maar niet levensbedreigend

  Bij een crisis gaat het om een veiligheidssituatie die niet kan wachten tot de volgende dag, maar die niet levensbedreigend is. Bel naar: 0800 8013. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

  Veilig thuis

  Melding maken van een onveilige situatie, zoals kindermishandeling, oudermishandeling of huiselijk geweld? Neem dan contact op met Veilig Thuis via: 0800-2000. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

  Ben je zorgvrager of betrokken vanuit het netwerk van de zorgvrager?

  Heb je een vraag, probleem of klacht waar je niet uitkomt of met niemand kunt delen? Via Activerende Zorgcoach Foliant kun je gebruik maken van een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Wat kan de vertrouwenspersoon voor jou betekenen:

  Luisteren naar je verhaal;

  Met je meedenken;

  Je informatie geven of advies;

  Je richting helpen geven;

  Je ondersteunen als je een kwestie of klacht hebt.

  Onze vertrouwenspersoon is een ervaren beroepskracht en niet in dienst bij Activerende Zorgcoach Foliant. Zij is onpartijdig en heeft geen oordeel over de zorg die jij als zorgvrager ontvangt. Zij gaat vertrouwelijk om met de informatie die je met haar deelt en zal alleen met jou toestemming handelen. Door gebruik te maken van de vertrouwenspersoon geeft het je ruimte om je verhaal onpartijdig te doen en kan zo een klacht of procedure voorkomen worden.

  Contactgegevens:
  Hanna Sestig- Broeders
  Mail: info@voegt.nl