Ik ben Karin Martens en werk al ruim 20 jaar in de maatschappelijke zorg. Tijdens mijn opleiding SPW 4 ben ik gaan werken als pedagogisch medewerker bij verschillende organisaties.  Mijn werkzaamheden bij verschillende organisaties was  gericht op het begeleiden van gezinnen, maar ook individuele begeleiding.

Een aantal jaren geleden ben ik gestart als ambulant pedagogische hulpverlener. Mijn werkzaamheden zijn/waren vooral gericht op kinderen, jongeren, volwassenen met ASS, ADHD, Borderline en eventuele aanverwante diagnoses. Daarnaast begeleid ik  multi-problem gezinnen en ondersteun ik o.a. ouders in de opvoedsituatie. Maar biedt/bood ook ondersteuning aan de individuele zorgvrager

Per 1 januari 2017 ben ik naast mijn toenmalige baan gestart als Activerende Zorgcoach Foliant. Al heel snel kreeg ik door mijn persoonlijke, transparante en laagdrempelige ondersteuning zoveel aanvragen dat ik per 1 juli 2017 mijn baan heb opgezegd.

Activeren vanuit jouw kracht centraal staat
Door jouw kracht centraal te stellen wordt er niet gekeken naar wat jouw diagnose is, maar wat jouw krachten zijn.
Samen met jou kijken en onderzoeken we wie jij als persoon bent.
De ondersteuning die ik jou kan bieden wordt samen met jou afgestemd, geheel gericht op jouw persoonlijke situatie, jouw wensen en jouw krachten.

Bij Activerende Zorgcoach Foliant is de ondersteuning laagdrempelig.

Voor meer informatie over een stageplaats :  info@activerendezorgcoachfoliant.nl

Registratiecodes

              67841201

                               461031500
SKJ                        100015711.

AGB                       41411490

SBB                        100467891Iris van Stokkom

® 2019 activerendezorgcoachfoliant.nl